Minut de silenci a Santa Maria de Palautordera pel nadó trobat mort a la planta de triatge del poble

L’Ajuntament de Santa Maria de Palautordera ha fet aquest dimecres un minut de silenci com a mostra de condol i per lamentar la mort d’un nadó que va ser localitzat aquest dilluns al migdia a les instal•lacions de la planta de triatge que hi ha al polígon de Can Balmes, prop de l’abocador.

El 9 Nou
09/07/2014

L’alcalde Jordi Xena i altres representants polítics i treballadors de l’Ajuntament de Santa Maria de Palautordera han participat aquest dimecres al migdia en un minut de silenci en mostra de condol i de rebuig a la mort d’un nadó que va ser localitzat aquest dilluns al migdia a les instal·lacions de la planta de triatge d’envasos que l’empresa Cespa té al polígon de Can Balmes, a tocar de l’abocador. També hi ha participat una representant de l’empresa i la presidenta de la Unió de Botiguers i Comerciants (UBIC) del poble.

Segons ha explicat Xena, el minut de silenci s’ha fet per mostrar com a poble el condol i lamentar que s’hagi produït un fet així al municipi.

Els Mossos investiguen el cas. El cos del nadó sense vida va aparèixer en una cinta transportadora de la planta de triatge. Aquí, arriben la brossa que es recull als iglús de recollida selectiva d’envasos que es trien per eliminar impropis i seleccionar els diversos tipus de materials que contenen com plàstic i metalls.

La investigació de l’Àrea d’Investigació Criminal dels Mossos de la Regió Metropolitana Nord se centra en determinar des d’on va arribar el cos, que estava dins d’una bossa, fins a la planta.

LA PREGUNTA

Creu que hi haurà pacte entre PSC i ERC per investir Salvador Illa?

Comentaris
Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}{{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't