El centre de sincronitzada del CN Granollers a les Franqueses crearà 90 llocs de treball

El futur centre de tecnificació de natació sincronitzada que el Club Natació Granollers (CNG) projecta a les Franqueses crearà uns 90 llocs de treball directes.

El 9 Nou
10/10/2014

Ho va dir el president del club, Josep Maria Mas, en la presentació del projecte que va fer aquest dijous a Can Font, a Corró d’Avall. L’acompanyaven l’alcalde, Francesc Colomé, els presidents de les federacions catalana i espanyola, Enric Bertran i Fernando Carpena, el secretari general de l’Esport de la Generalitat, Ivan Tibau, i el president del Consejo Superior de Deportes, Miguel Cardenal.

Entre els assistents hi havia molts empresaris interessats a invertir en el projecte, que té un pressupost de 12 milions d’euros. Mas va dir que està a punt de tancar definitivament un acord amb una empresa que n’aportarà entre 3,5 i 4 i que aquesta mateixa empresa serà l’encarregada de gestionar les instal·lacions tècniques del complex. També va anunciar que el club ja ha cobert aproximadament el 30% de les 5.000 accions a un preu de 1.000 euros cadascuna amb què es preveu finançar part del projecte.

MÉS DADES AQUEST DIVENDRES AMB EL 9 NOU

LA PREGUNTA

Creieu que el Barça de Hansi Flick pot fer una bona temporada amb la plantilla que té en aquests moments?

En aquesta enquesta han votat 348 persones.
Comentaris
Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}{{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't