La Mitja batejarà el quilòmetre 17,14

La Mitja Marató de Granollers s’afegeix als actes commemoratius del Tricentenari amb el bateig del quilòmetre 17,14. El personatge triat per posar nom a aquest punt emblemàtic és l’escriptora i exalcaldessa de la Garriga Núria Albó.

El 9 Nou
24/10/2014

L’acte del bateig es farà el dissabte 22 de novembre al migdia.

Núria Albó va ser la primera alcaldessa democràtica de la Garriga i la persona que ocupava el càrrec en la primera edició de la Mitja Marató. “Em sento molt contenta i honorada que hagin pensat en mi; sempre fa il·lusió, i això que jo no he corregut mai ni mig metre!”, comenta Albó. “És una manera de sumar-nos a les commemoracions del Tricentenari. El Cros Internacional de Catalunya, que també es fa a Granollers, també inclourà missatges i elements commemoratius”, explica Joan Villuendas.

EL KM 9 REBRÀ EL NOM DE GERMÀ MORLANS

A banda del 17,14, al gener la Mitja continuarà la tradició de batejar cada quilòmetre de la cursa; enguany toca el km 9, que rebrà el nom de Germà Morlans, metge de la unitat de cures pal·liatives de l’Hospital de Granollers i responsable del dispositiu sanitari i d’emergències de la cursa.

LA PREGUNTA

Creu que la taxa d’alcoholèmia per poder conduir s’hauria de rebaixar?

En aquesta enquesta han votat 830 persones.
Comentaris
Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}{{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't