Les biblioteques de Granollers promocionaran el programa de Voluntariat per la llengua

L’Ajuntament de Granollers i el Consorci per a la Normalització Lingüística, a través del Servei de Català de Granollers, han signat un conveni de col·laboració per a la promoció del voluntariat per la llengua a les dues biblioteques públiques de la ciutat. En 11 anys, s’han format 1.300 parelles.

El 9 Nou
02/12/2014

Les biblioteques de Can Pedrals i de Roca Umbert, a Granollers, faran difusió del programa de parelles lingüístiques que impulsa el Consorci per a la Normalització Lingüística del Vallès Oriental a través del Servei de Català de Granollers. Aquest dimarts s’ha signat l’acord de col•laboració entre aquest organisme i l’Ajuntament de Granollers.

El Servei de Català cedirà material a les biblioteques i també formarà i assessorarà a les persones que s’acostin en aquests equipaments per interessar-se per aquest programa arribant a formar la parella lingüística. A més, també farà difusió de les activitats de les biblioteques.

Les biblioteques, per la seva banda, faran difusió del programa i traslladaran al Servei de Català de Granollers les dades de les persones interessades a participar-hi.

Actualment, hi ha a Granollers un centenar de parelles lingüístiques en funcionament. De forma voluntària, una persona catalanoparlant fa trobades amb un altra per practicar l’idioma. Tots dos es troben un dia a la setmana per parlar durant dos mesos i mig. Amb poc més de deu anys, el programa ha creat ja més de 1.300 parelles.

LA PREGUNTA

Està d’acord que Brussel·les plantegi camps fora de la Unió Europea per deportar migrants?

En aquesta enquesta han votat 95 persones.
Comentaris
Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}{{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't