L’empresa, que va començar les activitats a principi d’any, rebrà el 15 de desembre un premi que, en altres categories, s’ha concedit a firmes com Esteban Espuña, Deltacactus, Go Fruselva, IPG Poma de Girona i Ca la Ferratina.
El premi ha estat concedit en la categoria de jove emprenedor innovador a Joel Peris, impulsor de Cervesa Sant Jordi juntament amb Raquel Clavell. El jurat destaca la iniciativa de la firma, creada per a l’elaboració de cervesa artesana en el marc d’un projecte de recuperació del magatzem industrial modernista, Cal Peó. Aquest magatzem de gra, pinsos i farines, era propietat del rebesavi de Raquel Clavell i, quan amb Joel Peris van decidir convertir en negoci la cervesa artesana que elaboraven com aficionats a casa seva, es van plantejar la possibilitat de recuperar Cal Peó. “Al jurat li ha agradat aquesta simbiosi entre projecte empresarial i recuperació de patrimoni”, explica Raquel Clavell.
La firma elabora dues classes de cervesa (una de rossa i una altra ambre rogenca). És un projecte jove, que Peris –enginyer tècnic agrònom– i Clavell –llicenciada en biotecnologia– van arrencar el mes de febrer i que ha fet els primers passos al mercat local, tot i que amb interès d’expandir-lo a la comarca. L’empresa també fa visites guiades i produeix per a tercers per encàrrec.
{{ comment.text }}