Entre els aspectes millorables, hi ha la comoditat de la sala d’espera o la informació sobre el temps d’espera.
Amb aquesta obra, s’ha passat de cinc a vuit boxs, cosa que permetrà passar de 10 a 14 pacients atesos. L’obra s’ha finançat amb recursos propis de la fundació que gestiona el centre a partir d’un crèdit del Banc Europeu d’Inversions.
L’hospital treballa ara en el projecte de remodelació de la sala d’espera d’urgències que es preveu iniciar en breu i que inclourà la instal·lació de pantalles per informar els usuaris sobre els temps d’espera aproximats per les diverses especialitats. El doctor mèdic, Roman Julià, espera que el consell de direcció, que s’ha de reunir aquesta setmana, aprovi el projecte.
Pel que fa a l’índex d’hospitalitzacions evitables (de malalts crònics de diabetis, insuficiència cardíaca o insuficiència respiratòria), en què Sant Celoni està entre els centres amb un índex més elevat de Catalunya, Julià diu que és una qüestió en què s’està treballant. “Hem començat a treballar més intensament per posar en marxa una nova estructura d’hospital de dia i la unitat de malalts crònics”.
Sobre els resultats de l’informe sobre aquest aspecte, Roman Julià assegura que cal tenir en compte que la composició de la població de referència de l’hospital, que atén una població de 55.000 habitants, hi pot influir. “Potser la composició de la població és una mica diferent d’altres zones de Barcelona i això també hi influeix”, afirma aquest doctor.
{{ comment.text }}