Granollers instal·la set desfibril·ladors en equipaments municipals

Granollers ha instal·lat set desfibril·ladors a la ciutat. Dos estaran a disposició de la Policia Local: un a les dependències policials i l’altre en un cotxe patrulla. Els altres s’ha deixat a Roca Umbert, al Teatre Auditori, al Palau d’Esports, a l’Escola Montserrat Montero i a l’EMT.

El 9 Nou
18/12/2014

Els equipaments municipals de Roca Umbert Fàbrica de les Arts, al Teatre Auditori, al Palau d’Esports, a l’Escola Montserrat Montero i a l’Escola Municipal del Treball, a Granollers, disposen d’un desfibril·lador per atendre a persones que tingui una parada cardiorespiratòria. També s’ha instal·lat un altre aparell a la seu de la comissaria de la Policia Local i un altre en un cotxe patrulla. Properament, també se n’instal•larà un al pavelló municipal d’El Tub.

La instal·lació dels aparells ha anat acompanyada d’un pla de formació per a les persones que treballen o gestionen aquests equipaments. L’any passat es va formar a 53 persones i aquest any s’ha ampliat a 74 persones més, la majoria efectius de la Policia Local. Tots els cursos de formació han estat fets per la Fundació Hospital Asil de Granollers que té personal capacitat per fer-los.

LA PREGUNTA

La conducta de Puigdemont, com diu el conseller d’Interior, va ser “impròpia”?

En aquesta enquesta han votat 188 persones.
Comentaris
Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}{{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't