La firma s’ha imposat a alguns dels principals operadors, tot i les seves reduïdes dimensions. El tret característic de l’empresa és el servei addicional que ofereix en les seves instal·lacions, i el fundador i gerent de la companyia, Pere Blanché, considera que aquest és un dels aspectes que han contribuït a l’adjudicació.
Per a la firma és una adjudicació de certa envergadura.
L’adjudicació es va fer per 72.000 euros. “Nosaltres som una empresa petita, amb set treballadors, i aquesta és una comanda important”. L’encàrrec del Parlament era la instal·lació de tres equips d’alimentació ininterrompuda. “S’han instal·lat en paral·lel i amb una capacitat energètica suficient perquè cada un d’aquests equips pugui suportar de manera autònoma el possible problema que tinguin les altres màquines. És un sistema que considerem molt segur”, diu.
L’oferta inclou el subministrament dels equips i el suport tècnic. “Vam oferir el que es demanava, el subministrament dels equips amb el millor preu, però també la instal·lació i la posada en funcionament”, explica el gerent d’Altervac. “Una vegada instal·lem un equip, hi estem a sobre: aquest és el nostre valor afegit”, remarca.
Amb aquesta comanda, l’empresa reforça la col·laboració que ja manté amb determinades administracions. “Dins del sector, Altevac és un nom que sona”, assenyala Blanché. L’empresa ha treballant en projectes del Departament de Justícia de la Generalitat, amb tasques de manteniment.
L’activitat també es fa per a empreses privades, com Indra, per a la qual ha instal·lat una gran quantitat d’armaris d’alimentació per a semàfors. “Els nostres SAI garanteixen que durant dues hores hi continuarà havent subministrament elèctric per als semàfors i això dóna marge abans que es produeixi un col·lapse”.
Entre els treballs de la companyia també n’hi ha per a l’empresa Ono, per a la qual fa equips especials. Un altre dels principals clients de l’empresa de Sant Celoni és Andorra Telecom. “Tenim capacitat per integrar equips en els entorns que digui el client, siguin més o menys complexos”, diu Blanché.
{{ comment.text }}