Les Franqueses comença la instal·lació dels sistemes de control fotogràfic a quatre semàfors

L’Ajuntament de les Franqueses ha iniciat aquests darrers dies els treballs per a la instal·lació del sistema de control fotogràfic en quatre semàfors que sancionarà els conductors que se’ls passin en vermell.

El 9 Nou
22/01/2015

Els radars es col·loquen a dues cruïlles de Corró d’Avall (entre el carrer del Pont i la carretera de Ribes i entre la carretera de Ribes i la carretera de Cànoves) i a les travessies urbanes de Llerona i Corró d’Amunt. A banda de multar, les càmeres permetran obtenir imatges de l’estat del trànsit, generar estadístiques de mobilitat o aconseguir dades que ajudin la Policia Local en tasques de seguretat ciutadana.

Els treballs han començat al carrer del Pont. Les càmeres es posen als semàfors que regulen l’entrada dels vehicles a la rotonda el·líptica de Can Mònic venint de Canovelles i que faciliten el pas dels vianants que volen travessar el carrer del Pont. També s’ha instal·lat un nou màstil amb càmeres al centre de la rotonda que controlarà als vehicles que surten del giratori i avancen en direcció al carrer del Pont i Canovelles.

Aquests propers dies s’aniran posant la resta de sistemes de control fotogràfic, que quedaran senyalitzats per alertar els conductors.

L’Ajuntament preveu que entrin en funcionament quan s’hagin instal·lats tots quatre aparells o almenys tres perquè els treballs a la travessia urbana de Corró d’Amunt es poden allargar perquè també cal instal·lar-hi un semàfor. El consistori preveu ingressar uns 500.000 euros aquest any per les multes generades pels radars. A Corró d’Amunt i Llerona, el semàfor es posarà vermell en funció de la velocitat dels vehicles. Al carrer del Pont, s’hi posa quan l’accionen persones que travessen. En canvi, el de la carretera de Ribes va alterant fases per donar pas a tots els sentits.

LA PREGUNTA

Està d’acord que la Unió Europea imposi aranzels als cotxes elèctrics xinesos?

En aquesta enquesta han votat 290 persones.
Comentaris
Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}{{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't