La Crida per Granollers recull una quarantena d’adhesions

La Crida per Granollers, el moviment que impulsa l’Assemblea Oberta Municipalista (AOM) de Granollers (CUP, EUiA, Procés Constituent i independents) per formar una candidatura a les municipals, ha rebut una quarantena d’adhesions de persones de diferents àmbits de la ciutat.


El 9 Nou
23/01/2015

Destaca la presència del director de l’institut El Til·ler, de les Franqueses i membre del Casal del Mestre, Eduard Navarro; el cap de colla dels Blaus, Xavier Guijarro; el dels Blancs, Ramon Forns; el cineasta Agustí Coromines; el periodista i escriptor Albert Forns; la politòloga i membre de l’Esquerda Anna Asbert; el psicopedagog i membre de l’ANC i ERC Manel Gener; el membre de Granollers, o el membre de Granollers en Transició i del Casal del Mestre Oriol Guinart.

L’AOM farà aquest dissabte al matí una trobada a la Nau de Dents de Serra de Roca Umbert que començarà a les 9 del matí i inclourà un esmorzar on els assistents faran un diagnòstic alternatiu de Granollers i un debat obert sobre el funcionament d’una candidatura municipalista. Hi participaran membres de moviments similars en altres municipis, com Les Franqueses Imagina, la CUP de Mataró o la Crida per Sabadell.

La jornada acabarà amb un dinar popular a 2/4 de 3 de la tarda, però abans s’hauran fet tallers participatius amb la voluntat d’extreure un decàleg bàsic sobre quins principis d’actuació haurien de regir la política municipal.

Els impulsors de la Crida han publicat un manifest que aposta pel dret a decidir en tots els àmbits i de combatre “la cultura de l’apoltronament des de la radicalitat democràtica, limitant els mandats i oposant-nos a la duplicitat de càrrecs que arrelen al nostre municipi”. Es mostra favorable a un sistema econòmic basat en l’economia social i el cooperativisme i molt crític amb el model comercial basat en les franquícies. També parla de “capgirar la piràmide del govern” de la ciutat i de “transformar els espais de decisió, portar-los al carrer i donar a la ciutadania el poder de decisió”.

LA PREGUNTA

Creu que hi haurà pacte entre PSC i ERC per investir Salvador Illa?

En aquesta enquesta han votat 152 persones.
Comentaris
Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}{{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't