Segon triomf de Wilson Kipsang en una Mitja amb quasi 11.000 corredors

Wilson Kipsang va tornar a inscriure el seu nom al llibre d’or de la Mitja Marató de Granollers en guanyar la cursa per segon cop seguit, aquest diumenge. El kenyà, recordista mundial de marató el 2013, va controlar sense problemes la prova.

01/02/2015

El vent en l’anada a la Garriga i el fred van minvar el potencial dels corredors d’elit, que van fer marques discretes. Kipsang va guanyar amb 1h 02min 39s. Amb el triomf del kenyà confirmant el guió previst, la notícia va ser la segona posició de Javier Guerra: el segovià va ser el rival que va aguantar més el ritme del vencedor, i va creuar l’arribada només cinc segons després. El tercer va ser l’etíop Sentahey Legese, que participava per primer cop en una prova europea gràcies a un projecte de promoció dels atletes del seu país (1h 02min 57s).

Pel que fa a les noies, la vencedora va ser l’ucraïnesa Olga Kotovska (1h 13min 18s), que va dominar completament la categoria des del segon quilòmetre. Segona va ser l’etíop (també convidada a través del mateix projecte que Legese) Embat Etea, que va fer 1h 14min 03s, i el tercer lloc va ser per la kenyana Ednah Kimaiyo (1h 14min 23s).

La Mitja d’enguany ha congregat 10.800 corredors (aquesta va ser la xifra de dorsals que s’ha despatxat), als quals cal afegir un miler que ha participat al quart. En total, per tant, prop de 12.000 persones han pres part a la matinal atlètica per excel·lència a la comarca.

TOTA LA INFORMACIÓ DE LA CURSA, AMB LES CLASSIFICACIONS COMPLETES, REPORTATGES I IMPRESSIONS DELS PROTAGONISTES, AQUEST DILLUNS A EL 9 NOU

Creu que la taxa d’alcoholèmia per poder conduir s’hauria de rebaixar?

En aquesta enquesta han votat 742 persones.