Cremen sis camions d’escombraries en una empresa de Montornès

Un incendi ha cremat sis camions d’escombraries i ha provocat el col·lapse del sostre de la nau prefabricada on estaven aparcats la matinada d’aquest diumenge en una empresa de Montornès, situada al número 7 del carrer de Can Parellada. Hi han treballat 17 dotacions dels Bombers.


El 9 Nou
08/02/2015

Disset dotacions dels Bombers han treballat la matinada d’aquest diumenge per apagar un incendi que ha cremat sis camions d’escombraries que hi havia a l’interior d’una nau d’una empresa del carrer Can Parellada, al polígon Congost, de Montornès. Les flames també han provocat importants danys al sostre de la nau d’uns 800 metres quadrats que ha col·lapsat, segons han informat els Bombers aquest diumenge.

A més, la nau del costat ha quedat afectada pel fum i els Bombers han hagut de ventilar aquesta instal·lació. La resta de les naus del polígon no han patit cap dany i tampoc ha estat necessari desallotjar cap indústria propera.

El foc s’ha detectat cap a 2/4 de 6 de la matinada. Hi han treballat 17 dotacions dels Bombers a més d’efectius dels Mossos d’Esquadra, del Sistema d’Emergències Mèdiques i de la Policia Local.

Cap a tres quarts de set del matí, el foc ja estava totalment apagat. No hi ha hagut cap persona ferida.

LA PREGUNTA

Té previst anar de vacances aquest estiu?

En aquesta enquesta han votat 883 persones.
Comentaris
Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}{{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't