Aguilar y Salas idea un bescanviador de calor per a la indústria paperera

Aguilar y Salas fabricarà un nou model de bescanviador de calor d’alta tecnologia per a un fabricant del sector paperer.


El 9 Nou
28/03/2015

L’aparell, ideat a la planta del fabricant de béns d’equipament per a la indústria química i petrolera al pla de Llerona, estarà elaborat amb components de màxima qualitat i resistència, segons ha informat la companyia.

El bescanviador es fabricarà amb titani, un material de gran resistència a la corrosió, i un aliatge superduplex, que ofereix baixos coeficients d’expansió tèrmica i una gran conductivitat tèrmica. Això permet que resisteixi les altes temperatures i pressions a les quals serà sotmès durant els processos de fabricació de paper. El bescanviador de calor controlarà l’escalfament dels components i participarà en fases de refredament durant l’elaboració de la polpa del paper.
Per fer aquest procés, el bescanviador tindrà una alçada de 16 metres i un diàmetre de 3,8 metres. El pes al buit serà d’unes 65 tones.

“Els bescanviadors de calor que fabrica Aguilar y Salas s’elaboren amb acers i aliatges especials, ideals per resistir les fortes pressions, la corrosió i les elevades temperatures a què se sotmeten quan surten de fàbrica”, explica el president de l’empresa, Manuel Salas.

L’empresa elabora components i aliatges especials des de 1975. Està especialitzada en la fabricació de components en níquel, titani i aliatges especials per a diferents sectors industrials. L’empresa dóna feina a uns 200 treballadors a les plantes de Llerona, Casablanca (el Marroc) i la recent inaugurada al Brasil. Té un volum de negoci de 40 milions d’euros.

LA PREGUNTA

Està a favor de l’eutanàsia?

En aquesta enquesta han votat 217 persones.
Comentaris
Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}{{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't