Activat el pla de risc químic per una acció no controlada en un reactor d’una empresa de Parets

Una reacció química no controlada a l’empresa Stahl Ibérica, de Parets, ha obligat a activar el Pla d’Emergències del Sector Químic de Catalunya aquest dilluns. L’incident ha passat cap a dos quarts de quatre de la matinada i no ha provocat ferides a cap persona. La mateixa empresa ha alertat al 112.


El 9 Nou
11/05/2015

Cap a dos quarts de quatre de la matinada, el telèfon d’emergències 112 ha rebut una trucades de l’empresa Stahl Ibérica després que s’hagués produït una reacció química no controlada en un reactor de poliuretà de 12 tones de capacitat. Els fets, la causa dels quals s’està investigant, no han produït lesions a cap persona de l’empresa ni tampoc afectació a l’exterior i, per tant, no hi ha hagut cap mena de risc per a la població.

Protecció Civil ha activat en Pla d’emergències del sector químic de Catalunya en fase d’alerta. Amb tot, ha quedat desactivat posteriorment quan els Bombers han aconseguit rebaixar la temperatura del reactor i donar la situació per controlada.

Fins a l’empresa on s’ha produït l’incident, hi ha anat efectius dels Bombers, dels Mossos, de la Policia Local de Parets i del Sistema d’Emergències Mèdiques.

LA PREGUNTA

Qui guanyarà l’Eurocopa de futbol?

En aquesta enquesta han votat 197 persones.
Comentaris
Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}{{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't