Admesa a tràmit una demanda de l’exgerent de Cardedeu per assetjament laboral

El Jutjat Contenciós Administratiu número 7 ha admès a tràmit una demanda per vulneració de drets fonamentals contra l’Ajuntament de Cardedeu presentada per un funcionari amb funcions de gerent del mateix consistori.


El 9 Nou
27/05/2015

El demandant, que va ocupar el càrrec entre els anys 2008 i el 2013 acusa l’Ajuntament de vulneració dels drets a la dignitat personal i professional, a la integritat física i moral, a la llibertat, seguretat i lliure circulació i a l’honor i la pròpia imatge.

Els problemes van començar arran d’uns informes negatius que va redactar, complint amb les seves obligacions, quan també va fer de secretari de la corporació. Arran d’això, segons la demanda, se’l va marginar a la feina i va rebre amenaces personals per part dels regidors del PP, Jaume Gelada i Roman Dalmau, que llavors formaven part del govern de coalició amb CiU.

Tot i les denúncies i petició de protecció que va fer davant el mateix Ajuntament, no va obtenir resposta de l’alcaldessa, Calamanda Vila ni del regidor de Recursos Humans, Pere Freixas. A més, l’any 2013, el govern va aprovar diverses modificacions de la relació de llocs de treball que li suposava una retallada salarial de 25.000 euros i el deixava en el mínim de la seva categoria professional.

LA PREGUNTA

Té previst anar de vacances aquest estiu?

En aquesta enquesta han votat 636 persones.
Comentaris
Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}{{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't