Víctor Font anuncia a Granollers el seu projecte per al Barça, de cara a les eleccions de 2021

Enmig d’una gran expectació mediàtica, l’empresari granollerí Víctor Font va explicar, aquest dimarts a Roca Umbert, el projecte que encapçala per al FC Barcelona. Font va dir que, en tot cas, si les eleccions al club es fan aquest any, treballarà per presentar-se el 2019.


El 9 Nou
26/05/2015

“Hem de diferenciar les candidatures i els projectes. Si volguessim podriem muntar una candidatura i presentar-nos aquest juliol, però no tenim prou treballat el projecte i, per tant, no podriem explicar-lo bé als socis”, va comentar. En un discurs eminentment econòmic, Víctor Font -empresari del sector de la consultoria financera- va enumerar els que, al seu parer, són els principals problemes que planteja el funcionament del Barça, sobretot amb vistes a mantenir la competitivitat amb els grans clubs mundials en els propers anys. “Grans clubs que estan fent les coses molt bé com el Manchester City o el Paris Saint Germain fan projeccions a 10 anys per veure quins clubs tindran com a competència, i en algunes d’aquestes projeccions el Barça no hi surt”, va explicar.

TOTA LA INFORMACIÓ SOBRE LA RODA DE PREMSA DE VÍCTOR FONT I LA VISIÓ DE L’EMPRESARI GRANOLLERÍ DEL BARÇA DEL FUTUR, AQUEST DIVENDRES A EL 9 NOU

LA PREGUNTA

Està d’acord que Brussel·les plantegi camps fora de la Unió Europea per deportar migrants?

En aquesta enquesta han votat 90 persones.
Comentaris
Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}{{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't