La dotzena edició de les Jornades Gastronòmiques de les Cireres, del 10 de juny al 10 de juliol, tenen la implicació de diferents restaurants, fleques i pastisseries, que ofereixen plats cuinats amb cireres i presenten unes propostes originals a les seves cartes i els seus mostradors. A més, la vinacoteca La Vallena s’hi ha sumat afegint el licor de cirera.
Els restaurants participants en les Jornades són el Balneari Broquetas, Balneari Termes Victòria, Burg & Gintonic, càmping El Pasqualet, El Cafè del Centre Cooperativa, El Remei, La Rectoria, Mediterrània, Na Madrona, Robert de Nola i Rosset. També hi ha els dos establiments del forn L’Espiga d’Or, les pastisseries Muntadas i Sant Celoni, i la gelateria Caffè Iseo Gelateria.
Entre els plats que proposen els diferents restaurants hi ha des d’un llom de bacallà amb samfaina de cireres, fins a un carpaccio de meló amb vinagreta de cireres i pernil de Terol, un confit d’ànec amb gorgonzola i cireres amb marsala, o un crep de confitura de cireres, nata i flamejat amb rom.
Els diferents restaurants ofereixen també sopars concert amb grups de música de la zona com Flaustaff o Poques Vergonyes, amb estils diversos com la música irlandesa i americana, pop britànic, jazz, pop-folk acústic, pop-rock, música eclèctica, clàssica, i cançons d’ara i de sempre.
{{ comment.text }}