Enxampen tres menors acusats de provocar un foc a les Franqueses

La Policia Local de les Franqueses va enxampar aquest dilluns tres menors –dos veïns del municipi i un veí de Granollers– que, presumptament, estan relacionats amb l’inici de l’incendi que va cremar uns 6.000 metres quadrats de vegetació.

El 9 Nou
13/07/2015

El foc es va localitzar entre la llera del riu Congost i el carrer Ribera del Congost, a Corró d’Avall, el mateix dia al vespre.

Una dona va manifestar a la policia que havia vist tres joves encenent foc a tocar d’un marge del riu i va alertar la policia. Poc després, les patrulles van trobar tres menors que coincidien amb les dades aportades per la dona. Un d’ells, el veí de Granollers, va reconèixer ser l’autor de l’incendi. Els fets han estat posats en coneixement de la fiscalia de menors, que haurà de decidir quines accions s’adopten a partir d’ara.

Els serveis d’emergències van rebre l’avís dels Bombers poc després de les 8 del vespre de dilluns. Quatre dotacions terrestres dels Bombers van treballar per apagar les flames, que van controlar i apagar el foc en poca estona. Tot i que la superfície cremada no va ser gaire gran, les flames sí que van ser força destacables i van estar a punt d’afectar el cablejat de la línia elèctrica que passa per aquesta zona. Fins a la zona, també s’hi van desplaçar efectius de la Policia Local de les Franqueses.

LA PREGUNTA

La conducta de Puigdemont, com diu el conseller d’Interior, va ser “impròpia”?

En aquesta enquesta han votat 1467 persones.
Comentaris
Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}{{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't