Parets lliura 23 dels 30 horts familiars de Can Jornet

Parets ha lliurat 23 dels 30 horts socials que ha habilitat a la finca de Can Jornet de Gallecs. La majoria dels usuaris són persones jubilades.

El 9 Nou
27/07/2015

Les parcel·les tenen un espai de 50 metres quadrats i n’hi ha dues de més grans, concretament de 120 metres quadrats, destinades a entitats del municipi. Una d’elles ja s’ha adjudicat a l’Associació de Dones Africanes.

L’objectiu d’aquest programa, que neix a través dels cursos d’horticultura de l’Escola de Natura de Parets, és el d’ajudar a les persones aturades o jubilades del municipi en la seva economia domèstica. Totes les verdures i hortalisses conreades seran de consum propi. Tot i això, una de les bases del projecte és la de potenciar l’horticultura ecològica.

Els usuaris dels horts podran gaudir de forma quinzenal d’un assessorament in situ dels seus horts i d’un curs d’horticultura ecològica. Aquests cursos es basen, entre altres coses, en l’estalvi d’aigua i en la no-utilització de productes químics.

A l’acte d’inauguració, l’alcalde del municipi, Sergi Mingote, va lliurar les claus de les casetes dels horts a les persones a qui se’ls han adjudicat. En l’atorgament de les llicencies s’han tingut en compte criteris de tipus social i econòmic. Un dels elements destacats va ser el taller llavorer que es va dur a terme. En aquest taller s’ensenyava com a partir de les hortalisses es poden obtenir les llavors, per així conservar-les i poder cultivar altra vegada la propera temporada.

LA PREGUNTA

Està d’acord que la Unió Europea imposi aranzels als cotxes elèctrics xinesos?

En aquesta enquesta han votat 70 persones.
Comentaris
Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}{{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't