Les Franqueses aprova inicialment la urbanització i reparcel·lació del polígon de la carretera de Cardedeu

La junta de govern local de les Franqueses ha fet l’aprovació inicial dels projectes d’urbanització i reparcel·lació del Sector N, el futur polígon industrial que s’ha de desenvolupar al costat de la carretera de Cardedeu i que va quedar aturat després que l’any 2007 s’iniciessin les obres.

El 9 Nou
09/11/2015

El nou pla pressuposta la inversió en 18,6 milions d’euros, uns 3,1 milions menys que en el projecte de 2007. La reducció del preu s’ha aconseguit eliminant partides innecessàries i ajustant els preus a la nova realitat del mercat, han explicat fonts municipals.
La inversió que queda per executar es xifra en 13,7 milions. L’obra ja feta –s’aprofitaran tots els elements ja construïts i que estiguin en bones condicions– es valora en 4,9 milions.

L’àmbit del Sector N té una superfície de 455.000 metres quadrats. D’aquests, 132.000 corresponen a zones verdes i 23.000 a dues parcel·les per a equipaments. Una d’aquestes, servirà per al futur centre de tecnificació de natació sincronitzada del Club Natació Granollers. L’àmbit industrial tindrà 24 parcel·les per a la construcció de naus en filera amb una superfície mínima de 500 metres quadrats. Hi ha 30 parcel·les més grans per encabir-hi edificacions aïllades. El nou polígon tindrà dos accessos a través de la rotonda del polígon Can Jorn i d’una de nova que es farà al camí de Can Carreró. Un vial paral·lel a la C-251 relligarà tot el sector industrial.

LA PREGUNTA

Creu que hi haurà pacte entre PSC i ERC per investir Salvador Illa?

En aquesta enquesta han votat 891 persones.
Comentaris
Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}{{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't