Edició Osona i Ripollès

Tria la teva edició predeterminada

Edició Vallès Oriental

Avís de nevades per a aquest dijous

La neu voltarà una cota de 600 metres aquest dijous, segons ha informat en un avís el Servei Meteorològic de Catalunya, si bé en alguns casos puntuals podrà baixar fins als 500. Segons aquesta previsió, la probabilitat de neu és del 30 al 70% a Osona, i del 10 al 30% al Ripollès.

  • El 9 Nou
  • 02/03/2011 | 20:31

A Osona poden caure precipitacions en forma de neu de les set del matí a la una del migdia, amb una probabilitat d’entre el 30 i el 70%. Durant la mateixa franja, al Ripollès la probabilitat de nevades es queda entre el 10 i el 30%.

En cotes superiors als 700 metres poden acumular-se gruixos de neu de fins a cinc centímetres.

Aquest dijous hi ha risc de nevades en 24 comarques catalanes, segons informa el SMC en un avís de nivell 1 que pronostica una ‘situació de risc’ d’una escala de dos graons en què el nivell 2 significa ‘alt risc’.

Des de la una de la matinada d’aquest dijous i fins a les set del matí podria nevar -amb una probabilitat d’entre el 10 i el 30%- al Bages, al Vallès Oriental i a l’Occidental, al Baix Llobregat, al Garraf, a l’Anoia, a l’Alt Penedès, a la Segarra, a l’Urgell, a la Conca de Barberà, a l’Alt Camp, al Baix Penedès, a les Garrigues, al Priorat i al Baix Camp.

Entre les set del matí i a la una del migdia pot nevar amb una probabilitat d’entre el 30 i el 70% a Osona, Bages, Anoia, Segarra, Conca de Barberà, Alt Camp, Alt Penedès i Baix Llobregat. D’altra banda, poden enfarinar-se també el Pallars Jussà, Alt Urgell, La Noguera, Solsonès, Berguedà, Ripollès, Garrotxa, la Selva, Vallès Oriental, Vallès Occidental, Garraf, Baix Penedès, Baix Camp, Priorat, les Garrigues i Urgell amb una probabilitat d’entre el 10 i el 30%. Aquesta franja de la jornada és la que més comarques podria afectar.

La Selva, Osona, Berguedà, Solsonès, Bages, Vallès Oriental, Vallès Occidental, Baix Llobregat, Anoia, Alt Penedès, Garraf, Segarra, Urgell, Conca de Barberà, Alt Camp, Baix Penedès, les Garrigues, Priorat i Baix Camp podrien registrar precipitacions en forma de neu -amb una probabilitat entre el 10 i el 30%- de la una a les set de la tarda.

Comentaris

Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}
    {{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fer un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per a fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't

Digues la teva

Fes-nos arribar suggeriments, notícies, esmenes...

Esmenes
Fotografies
Cartes al director
Altres
Puja un fitxer

El formulari s'ha enviat correctament. Moltes gràcies.