L’Escola d’Hostaleria d’Osona està creixent. Aquest curs estrenen una aula-demo, que estarà a la disposició de les empreses, i una aula per al nou cicle formatiu de pastisseria i rebosteria, que ampliarà l’oferta del centre. Fins ara ja es feien els cicles de cuina i sala.
A curt termini, a més, el centre s’ampliarà amb una nova cuina pedagògica i una menjador per a 100 comensals. L’objectiu és, a més de millorar l’oferta educativa, divulgar la gastronomia, motiu pel qual va néixer fa un any la fundació Osona Gastronomia.
Una peça clau en el desenvolupament d’aquests projectes és el finançament privat. Per això, la fundació ha signat un conveni amb Caixa Manlleu que li garanteix una injecció de 33.000 euros durant tres cursos.
Els 33.000 euros es reparteixen amb tres anualitats: 10.000 el curs 2008-09, amb caràcter retroacitu; 11.000 pel curs 2009-10, i 12.000 per al 2010-2011.
{{ comment.text }}