Edició Osona i Ripollès

Tria la teva edició predeterminada

Edició Vallès Oriental

Casa Tarradellas factura 859 milions d’euros durant l’any 2015

NOTA DE PREMSA Casa Tarradellas ha tancat l’any 2015 amb una facturació total de 859 milions d’euros. Així doncs, l’empresa […]

  • El 9 Nou
  • 25/05/2016 | 15:33
  • 0

NOTA DE PREMSA

Casa Tarradellas ha tancat l’any 2015 amb una facturació total de 859 milions d’euros. Així doncs, l’empresa líder en la producció de pizzes i masses refrigerades, Espetec i llescats carnis, ha experimentat un creixement del 6,3% respecte l’exercici anterior.

Des dels seus orígens, Casa Tarradellas ha presentat aquesta tendència alcista any rere any, especialment des del llançament, l’any 1998, de la primera pizza fresca del mercat. Aquesta novetat va suposar la creació d’una nova categoria que l’empresa ha liderat des d’aleshores.

Aquesta progressió continuada de Casa Tarradellas és fruit de la seva ferma vocació per oferir un producte ben elaborat i de la seva inquietud per la millora constant, que es veuen acompanyades d’una política de contínues inversions per millorar els processos. La trajectòria de Casa Tarradellas compta amb el reconeixement dels consumidors, tal com avala l’estudi independent del Reputation Institute sobre les empreses més ben valorades, que inclou a Casa Tarradellas dintre del “Top 25” del rànquing de 2016. Aquest informe sobre la reputació de les empreses valora, no només l’oferta competitiva dels productes, sinó també el comportament ètic i responsable de la companyia.

Inversió en el centre de producció de farina
L’empresa ha destinat aquest any 10 milions d’euros per l’ampliació de la capacitat del seu centre de elaboració de farina, amb què es proveeix de la millor farina per a les seves bases de pizza i masses fresques. Gràcies a aquesta inversió la capacitat de producció passarà a duplicar-se, passant de 200 a 400 tones de farina al dia. Es preveu que les obres estiguin finalitzades a finals de 2016.

D’aquesta forma, Casa Tarradellas segueix apostant per una especial cura dels ingredients i tot el procés d’elaboració de les pizzes fresques. Un exemple d’això, seria el recent llançament de la PIZZA RÚSTICA DE POLLASTRE, una recepta elaborada amb farina de gra sencer, una distinció que li aporta una textura similar a la fogassa de pa.

Aquesta cuidada selecció del blat i la producció de la pròpia farina, són algunes de les claus que expliquen el lideratge de l’empresa en el mercat.
Casa Tarradellas ja va realitzar el 2010 una important inversió per disposar d’un molí propi amb unes modernes instal·lacions que permeten tenir cura de tot el procés: des de l’elecció del blat fins a la seva fermentació, per aconseguir una farina en òptimes condicions.

A més a més, la planta de producció de farina de Casa Tarradellas compta, des dels seus orígens, amb un centre d’investigació orientat a l’estudi de les farines que s’ajustin millor a les receptes de cada tipus de pizza i, en aquest sentit, es realitza una cuidada tria del blat, buscant sempre la varietat més adient per a cada massa. Per fer-ho, Casa Tarradellas aposta pels cultius de proximitat treballant conjuntament al costat dels agricultors i les cooperatives.

Els orígens de la divisió de frescos
Pionera en el llançament de les pizzes fresques en el mercat espanyol, la introducció de la categoria, a finals dels anys 90, va suposar una autèntica revolució en el sector, ja que fins aquell moment només existien les pizzes congelades. Des de llavors, Casa Tarradellas és el primer productor de pizzes del país. L’empresa elabora les seves pizzes fresques, segons el mètode tradicional, cuites al forn de pedra.

A més a més de les pizzes, l’oferta de refrigerats de Casa Tarradellas compta amb la gama de bases per preparar receptes de pasta de full, brisa, pizzes al gust del consumidor i mixto (sandvitxos farcits).

Comentaris

Els comentaris estan tancats.

Digues la teva

Fes-nos arribar suggeriments, notícies, esmenes...

Esmenes
Fotografies
Cartes al director
Altres
Puja un fitxer

El formulari s'ha enviat correctament. Moltes gràcies.