Edició Osona i Ripollès

Tria la teva edició predeterminada

Edició Vallès Oriental

El dinar de les jornades tècniques de Manlleu, amb productes d’Osona

Aquest dimecres se celebren les Jornades Tècniques Fira de Reis de Sostenibilitat i Innovació, dedicades a la venda de proximitat. Es faran al Museu Industrial del Ter (MIT).

  • El 9 Nou
  • 17/01/2011 | 18:03

Nota de premsa de l’Ajuntament de Manlleu

“El proper dimecres, dia 19 de gener, es faran les Jornades Tècniques Fira de Reis de Sostenibilitat i Innovació en el sector agroramader al Museu Industrial del Ter (MIT).

Les jornades, que arriben a la sisena edició, porten per títol “Venda de proximitat, eines per arribar al consumidor” i reflexionaran i debatran sobre els elements i les estratègies necessàries perquè les explotacions agràries i ramaderes comercialitzin directament els seus productes als consumidors.

Aquest any, des de l’organització, es va decidir enllaçar el dinar que s’ofereix als assistents amb el tema de les jornades, i així també promoure els productes locals, la sostenibilitat i la cohesió territorial. Així, el menú s’elaborarà especialment amb els productes d’empreses agràries i ramaderes de la comarca que venen directament al consumidor.

Els productors que col·laboren consten a la guia “Compra a Pagès”, una guia de productors de tot Catalunya que fan venda directa, editada pel Departament de Comerç de la Generalitat.
Després de l’acte de lliurament dels Premis “Sostenibilitat i Innovació: Premi a estudiants de l’àmbit agroalimentari”, la directora de l’Oficina de Promoció Econòmica, Núria Macià, presentarà el dinar, i durant el transcurs de l’àpat, que com cada any es farà a peu dret, la veu en off d’en Pep Palau anirà explicant els diferents plats.

El menú constarà de tres primers, tres segons i tres postres.

A la carpeta que es donarà als assistents amb tota la documentació de les jornades, hi haurà un fulletó informatiu sobre el dinar, amb un llistat de les dades dels productors que hi participen. En el mateix dinar, a les taules, al costat de les safates amb el menjar, hi haurà uns cartells explicatius de cada plat dels productes amb que s’han elaborat i dels productors.

A més, per començar amb la promoció dels productes de venda directa, a l’entrada de les jornades s’obsequiarà als assistents amb una paperina amb fruits secs, també de productors de la comarca”.

Comentaris

Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}
    {{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fer un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per a fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't

Digues la teva

Fes-nos arribar suggeriments, notícies, esmenes...

Esmenes
Fotografies
Cartes al director
Altres
Puja un fitxer

El formulari s'ha enviat correctament. Moltes gràcies.