Edició Osona i Ripollès

Tria la teva edició predeterminada

Edició Vallès Oriental

El Ripollès i el nord d’Osona es promocionen amb una food track

Aprofitant la tendència de les food tracks, el Ripollès i el nord d’Osona han unit esforços per posar en circulació un vehicle que portarà a les fires d’arreu del principat els productes de proximitat d’aquests territoris. És una iniciativa de l’associació Leader Ripollès, Ges-Bisaura i diumenge es presentava en societat a la fira del tast del Bisaura, a Sant Quirze.

La Tartana, nom que se li ha posat a la food track, es va poder veure ja a la Fira del Tas del Bisaura. Aquesta food truck impulsada per l’Associació Leader Ripollès Ges Bisaura, amb la col·laboració de l’Agència de Desenvolupament del Ripollès i el Consorci de la Vall del Ges, Orís i el Bisaura dóna a conèixer els productes agroalimentaris locals d’aquests territoris facilitant-ne el tast. La Tartana també porta associat un projecte d’alimentació saludable i de sensibilització sobre els productes de proximitat, “Territori Educador. Ens mengem les Valls”, que es treballa a cinc escoles de la zona. El “restaurant amb rodes” ofereix plats preparats al moment, i d’altres que es cuinen prèviament a l’Aula d’Hostaleria del Ripollès.

La Tartana també vol ser un espai que ofereixi experiència laboral i una possible sortida professional als alumnes de l’Aula d’Hostaleria del Ripollès. La food truck s’afegia a la quarantena de parades que formaven una concorreguda edició de la Fira del Tast del Bisaura.

Entre les activitats paral·leles de la mostra hi havia el ja tradicional concurs de munyir o el vermut musical, amenitzat pel grup Em torna la Xamfaina, en què es va poder degustar ratafia Bosch i tapes elaborades per Carns i Embotits Collfred.

Comentaris

Digues la teva

Fes-nos arribar suggeriments, notícies, esmenes...

Esmenes
Fotografies
Cartes al director
Altres
Puja un fitxer

El formulari s'ha enviat correctament. Moltes gràcies.