Embotits Salgot va tancar l’any 2010 amb una facturació de 10,7 milions d’euros, la mateixa que va obtenir l’any 2009. L’empresa d’Aiguafreda ha obtingut també el Premi Producció Agrària “Alimentos de España” a tota la seva trajectòria.
Va ser a finals de l’any 2009 que l’empresa va posar en funcionament una granja ecològica i una nova línia de productes en aquest sentit, Ecosalgot, que representa l’1% de la facturació actual i que compta amb deu referències en productes.
Les altres dues línies de l’empresa són Salgot, destinada al gran consum, i Reserva Salgot, destinada als espais gurmet dels establiments.
Per aquest 2011, l’empresa té previst incrementar la seva facturació amb les vendes al mercat estatal i les exportacions a Europa, fent accions conjuntes amb altres empreses que formen el Clúster Gourmet a Catalunya.
El president d’aquest clúster és Valeri Salgot, director general de l’empresa. Actualment el principal destinatari dels productes Salgot és Catalunya, on va a parar un 80% del total de la seva producció.
Embotits Salgot, fundada l’any 1928 per Antoni Salgot, té dues plantes de producció –a Aiguafreda i a Balenyà– a més de la granja
ecològica on desenvolupa un complet programa de R+D i una plantilla de 75 treballadors.
{{ comment.text }}