Edició Osona i Ripollès

Tria la teva edició predeterminada

Edició Vallès Oriental

La italiana Valcolatte es queda el 100% de Làctics Santa Eugènia

A Santa Eugènia l’empresa és un centre logístic i de distribució tot i que també s’ampliarà “la part comercial”, segons ha explicat el director general, Michelle Groppi.

  • El 9 Nou
  • 29/04/2010 | 8:00

L’empresa italiana Valcolatte, SRL s’ha quedat el 100% de l’empresa Làctics Santa Eugènia. Aquesta empresa ja tenia el 50% de Làctics Santa Eugènia i la producció ja estava centralitzada a Valcolatte.

Làctics Santa Eugènia, formada per tres socis italians que ja tenien negocis relacionats amb el formatge a Itàlia, es va crear l’any 1994 en el mateix lloc on hi havia hagut l’empresa Làctics Ubach, que havia cessat l’activitat. En aquest espai, d’uns 2.200 metres quadrats, es feia la fabricació de diversos formatges de tipus italià i ja, de sempre, se n’han importat d’altres fets a Itàlia. L’empresa va fer una important ampliació de capital l’any 1997 i l’any 2000 produïda prop de mil tones dels seus productes, amb una vintena de treballadors.

L’any 2008, però, va entrar com a accionista Valcolatte, una empresa de la regió de l’Emilia-Romagna italiana, que es va quedar un 50% de les accions. Aquest març s’ha consolidat l’operació amb la totalitat de les accions. Ja el 2007 l’empresa, que facturava 6,5 milions d’euros i continuava tenint beneficis, ja comptava només amb vuit treballadors, els mateixos que manté ara.

Comentaris

Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}
    {{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fer un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per a fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't

Digues la teva

Fes-nos arribar suggeriments, notícies, esmenes...

Esmenes
Fotografies
Cartes al director
Altres
Puja un fitxer

El formulari s'ha enviat correctament. Moltes gràcies.