EN DIRECTE EL 9 TV
EN DIRECTE EL 9 FM

L’Escola d’Hostaleria d’Osona es prepara per formar professionals del sector dels precuinats

L’Escola d’Hostaleria d’Osona ha inaugurat el nou aulari del centre, que ha permès crear el cicle formatiu de forneria, pastisseria i confiteria, i ja es pensa en uns nous estudis, dedicats als aliments precuinats.


El 9 Nou
16/12/2009

Aquest curs ja ha acollit els alumnes del nou cicle formatiu de forneria, pastisseria i confiteria, però el nou aulari de l’Escola d’Hostaleria d’Osona encara no estava oficialment inaugurat. Avui s’ha fet l’acte formal que constata que el projecte continua creixent perquè no es quedarà aquí.

L’alcalde de Tona i president de la Fundació Osona Gastronomia, Josep Salom, ha anunciat la imminent licitació de les obres per ampliar l’escola amb un menjador per a cent comensals, mentre que Joan Lluís Espinós, subdirector general de Planificació i Organització de la Formació Professional de la Generalitat, ha revelat una nova voluntat que pot ser realitat a curt termini, uns nous estudis per formar professionals en el camp dels precuinats.

El nou aulari de l’Escola d’Hostaleria d’Osona està dividit en dues parts. En una hi ha l’obrador del nou cicle formatiu i l’altre és una aula demo. Aquest espai, a banda de respondre a les necessitats del centre, també està obert perquè empreses del sector hi puguin organitzars sessions o cursos de formació pels seus treballadors.

Durant l’acte d’aquesta tarda també s’han signat els convenis de col•laboració entre les empreses que han fet el nou aulari i Osona Gastronomia, la fundació que gestiona el centre i que està formada pels ajuntaments de Vic i Tona, el Consell Comarcal, la Generalitat i el Gremi d’Hostaleria.

LA PREGUNTA

Veu bé l’avançament electoral a Catalunya?

En aquesta enquesta han votat 896 persones.
Comentaris
Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}{{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't