Hi faran un curs que vincula gastronomia i ciència. Dilluns el van presentar al congrés BCN Vanguardia, que coincideix amb la fira Alimentària.
El projecte l’impulsa Ferran Adrià, a través de la Fundació Alícia, i l’objectiu és que els estudiants del prestigiós centre nordamericà se serveixin de la gastronomia per fer ciència. Els cuiners compten amb el suport del govern català.
El curs es va presentar dins del BCN Vanguardia, el congrés internacional de cuina que se celebra coincidint amb la fira Alimentària. A la mostra, que obria les portes aquest dilluns, hi participen 13 empreses osonenques. Càrniques Solà, Grup Viñas, Mafriges, Grup Baucells, Embotits Duran i Successors de J.Pont són a l’apartat Intercarn. A l’Interlact hi ha làctics Santa Eugènia, i en el de Multiproducte hi són presents Casa Tarradellas, Leche Pascual, Natrusoly i Casa Mas Alimentació. S’espera que 140.000 professionals passin per la fira, la més important del sector a l’estat espanyol.
{{ comment.text }}