EN DIRECTE EL 9 TV
EN DIRECTE EL 9 FM

L’osonenc Nandu Jubany és un dels set xefs catalans que faran un curs de cuina i ciència a la Universitat de Harvard

Ferran Adrià, Carme Ruscalleda, Joan Roca, José Andrés, Carles Tejedor, Enric Rovira i l’osonenc Nandu Jubany formen l’equip de cuiners que a partir del setembre, i durant quatre mesos, es convertiran en professors a la Universitat de Harvard.

El 9 Nou
24/03/2010

Hi faran un curs que vincula gastronomia i ciència. Dilluns el van presentar al congrés BCN Vanguardia, que coincideix amb la fira Alimentària.

El projecte l’impulsa Ferran Adrià, a través de la Fundació Alícia, i l’objectiu és que els estudiants del prestigiós centre nordamericà se serveixin de la gastronomia per fer ciència. Els cuiners compten amb el suport del govern català.

El curs es va presentar dins del BCN Vanguardia, el congrés internacional de cuina que se celebra coincidint amb la fira Alimentària. A la mostra, que obria les portes aquest dilluns, hi participen 13 empreses osonenques. Càrniques Solà, Grup Viñas, Mafriges, Grup Baucells, Embotits Duran i Successors de J.Pont són a l’apartat Intercarn. A l’Interlact hi ha làctics Santa Eugènia, i en el de Multiproducte hi són presents Casa Tarradellas, Leche Pascual, Natrusoly i Casa Mas Alimentació. S’espera que 140.000 professionals passin per la fira, la més important del sector a l’estat espanyol.

LA PREGUNTA

Veu bé l’avançament electoral a Catalunya?

En aquesta enquesta han votat 859 persones.
Comentaris
Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}{{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't