Edició Osona i Ripollès

Tria la teva edició predeterminada

Edició Vallès Oriental

L’osonenc Nandu Jubany és un dels set xefs catalans que faran un curs de cuina i ciència a la Universitat de Harvard

Ferran Adrià, Carme Ruscalleda, Joan Roca, José Andrés, Carles Tejedor, Enric Rovira i l’osonenc Nandu Jubany formen l’equip de cuiners que a partir del setembre, i durant quatre mesos, es convertiran en professors a la Universitat de Harvard.

  • El 9 Nou
  • 24/03/2010 | 14:00

Hi faran un curs que vincula gastronomia i ciència. Dilluns el van presentar al congrés BCN Vanguardia, que coincideix amb la fira Alimentària.

El projecte l’impulsa Ferran Adrià, a través de la Fundació Alícia, i l’objectiu és que els estudiants del prestigiós centre nordamericà se serveixin de la gastronomia per fer ciència. Els cuiners compten amb el suport del govern català.

El curs es va presentar dins del BCN Vanguardia, el congrés internacional de cuina que se celebra coincidint amb la fira Alimentària. A la mostra, que obria les portes aquest dilluns, hi participen 13 empreses osonenques. Càrniques Solà, Grup Viñas, Mafriges, Grup Baucells, Embotits Duran i Successors de J.Pont són a l’apartat Intercarn. A l’Interlact hi ha làctics Santa Eugènia, i en el de Multiproducte hi són presents Casa Tarradellas, Leche Pascual, Natrusoly i Casa Mas Alimentació. S’espera que 140.000 professionals passin per la fira, la més important del sector a l’estat espanyol.

Comentaris

Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}
    {{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fer un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per a fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't

Digues la teva

Fes-nos arribar suggeriments, notícies, esmenes...

Esmenes
Fotografies
Cartes al director
Altres
Puja un fitxer

El formulari s'ha enviat correctament. Moltes gràcies.