Edició Osona i Ripollès

Tria la teva edició predeterminada

Edició Vallès Oriental

El Lactium es consolida al Parc Balmes

Durant tot el cap de setmana, l’afluència de visitants ha estat notable i les vendes continues

Després de deu edicions sembla que, finalment, la fira de formatges artesans catalans Lactium de Vic, ha trobat l’espai i el format idonis. Durant tot el cap de setmana, l’afluència de visitants ha estat notable i les vendes continues.

El desè Lactium, el segon de la nova era al parc Balmes, dona senyals per a l’optimisme de cara a la seva consolidació com una de les fires de referència del sector a Catalunya. A més, el públic ha respost i tot i la pluja de dissabte a la nit i diumenge al matí, hi ha hagut ambient durant tot el cap de setmana.

El formatge de cabra Roi del Molí de la llavina de Centelles va ser escollit com el millor formatge català Lactium 2018 del concurs de formatges de la mostra. L’havien d’escollir d’entre els guanyadors de les vuit categories del concurs. El formatge seduïa jutges com el gastrònom Pep Palau.

De les presentacions destacava la del formatge Les cabres d’en Peyu, fruit de la col·laboració entre l’humorista i la formatgeria Mas Rovira de Sora i que ha de ser el primer de la nova marca. L’estand buit de Sant Esteve de les Roures ha posat l’apunt polític d’una fira que ahir a la tarda visitava l’exalcaldessa de Ripoll i diputada a Madrid Teresa Jordà, cridada a ser la nova consellera d’Agricultura del govern de Quim Torra.

Comentaris

Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}
    {{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fer un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per a fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't

Digues la teva

Fes-nos arribar suggeriments, notícies, esmenes...

Esmenes
Fotografies
Cartes al director
Altres
Puja un fitxer

El formulari s'ha enviat correctament. Moltes gràcies.