EN DIRECTE EL 9 TV
EN DIRECTE EL 9 FM

El Manlleu guanya 1 a 0 el Santboià i es distancia d’un rival directe en la lluita pel play-off

Un gol de Manel Sala a la segona part va ser suficient perquè els tres punts del partit d’ahir es quedessin al Municipal.

18/02/2013

Tot i que el partit va començar igualat, Ivan Guzmán i Pol Barnils van tenir dues ocasions claríssimes d’avançar el conjunt osonenc. A la segona part, en ple domini local, Manel Sala va substituir Fortet i just després d’entrar al camp va rematar a gol una pilota centrada per Ivan Guzmán al minut 61. El Santboià va ser molt dur amb el marcatge sobre Baruc i va acabar amb deu per l’expulsió d’Heredia. Amb tot, Barragán va aturar l’última ocasió dels visitants en el temps de descompte. Ara el Manlleu es manté quart amb 35 punts.

En aquesta enquesta han votat 103 persones.