EN DIRECTE EL 9 TV
EN DIRECTE EL 9 FM

El Voltregà cau a Alcoi amb un gol a 23 segons del final

El Voltregà va perdre 2 a 1 davant d’un Alcoi que va dominar i que va saber portar el pes del partit. Amb aquest resultat, l’equip de Ricard Ares segueix amb un punt després de dues jornades de Lliga.

29/09/2014

Als quatre minuts de joc, el conjunt local va disposar d’un penal que va llençar Jaume Arxé. El porter Roger Torelló, amb una triple intervenció, va acabar refusant la bola i va evitar que el gol pugés a l’electrònic. Al Voltregà li va costar entrar en el joc i no va disposar de gaires ocasions. Abans del descans, una jugada individual de David Aguilar situava l’1 a 0 al marcador. A la represa, els homes de Ricard Ares van fer el gol de l’empat mitjançant Àlex Rodríguez, amb un tir llunyà que va sorprendre el porter local Marc Grau. Un penal a 23 segons del final va donar una oportunitat d’or a l’Alcoi. La responsabilitat la va assumir Marc Figa i amb un potent llançament va aconseguir el segon i definitiu gol que donava la victòria als locals.

Creu que la taxa d’alcoholèmia per poder conduir s’hauria de rebaixar?

En aquesta enquesta han votat 304 persones.