EN DIRECTE EL 9 TV
EN DIRECTE EL 9 FM

Els serveis de salut mental i logopèdia de la FCMPPO, acreditats amb la norma ISO 9001:2008

La FCMPPO també ha presentat recentment la memòria d’activitats de l’any 2011, en la qual es destaca que l’àrea de salut mental comunitària ha atès un total de 540 persones, amb un increment d’un 11,48% respecte el 2010.


El 9 Nou
23/07/2012

Nota de premsa de la Fundació Centre Mèdic Psicopedagògic d’Osona

Els serveis de salut mental i logopèdia de la FCMPPO, acreditats amb la norma ISO 9001:2008

Tots serveis de salut mental comunitària i de logopèdia de la FCMPPO han estat acreditats per l’empresa Det Norske Veritas conforme la norma ISO 9001:2008. Els primers recursos en obtenir aquesta acreditació l’agost de 2011 van ser el Servei d’Atenció a la Llar, Llars amb suport i Llar Residència de Manlleu. La resta -Servei de Rehabilitació Comunitària, Centre de Dia CADO, Club Social El Pedrís, Servei Prelaboral, Servei d’Inserció Laboral i Servei de Logopèdia i Psicologia- han obtingut aquest reconeixement el juny de 2012. La ISO 9001:2008 ha suposat per a l’entitat “certificar un sistema de gestió de la qualitat amb el qual fa anys que treballem i que en èpoques de canvis i de retallades com l’actual és més necessari que mai per afrontar el futur amb èxit i poder continuar oferint el millor servei a les persones que atenem”, segons afirma Mercè Generó, gerent de la FCMPPO. L’entitat ha fet una clara aposta, doncs, per entrar de ple en un procés de millora continua cap a l’excel•lència i que “ens permetrà preparar-nos pel compliment de les normatives legals que s’aprovaran en els propers anys”.

La FCMPPO també ha presentat recentment la memòria d’activitats de l’any 2011, en la qual es destaca que l’àrea de salut mental comunitària ha atès un total de 540 persones, amb un increment d’un 11,48% respecte el 2010, mentre que l’àrea de logopèdia i psicologia ha atès 630 persones, amb un increment d’un 13,33% respecte l’any anterior.

A l’entitat hi treballen 59 persones i el 2011 ha tingut uns ingressos de 2.446.526 euros A més, la FCMPPO proporciona un lloc de treball a 13 persones amb discapacitat derivada de malaltia mental contractades al Centre Especial de Treball Areté de Tona. El 2011, l’entitat tenia 29 convenis de col•laboració signats amb diferents administracions i organitzacions d’Osona i 20 alumnes en pràctiques repartits per els diferents serveis.

D’altra banda, l’Institut Català d’Assistència i Serveis Socials (ICASS) va renovar a finals d’any l’adjudicació de la Llar Residència de Manlleu a la FCMPPO per un període de 8 anys i, paral•lelament, l’entitat va impulsar un nou servei a Osona adreçat a persones amb trastorn mental i amb dependència reconeguda que requereixen atenció en el seu propi domicili.

La FCMPPO ha continuat apostant per realitzar actuacions que tenen per objectiu contribuir a la lluita contra l’estigma de les malalties mentals i empoderar les persones afectades perquè siguin les veritables protagonistes del canvi, amb diferents projectes de sensibilització i de voluntariat a la comunitat.

LA PREGUNTA

Està d’acord que els ajuntaments incorporin l’ús del català als requisits per adjudicar contractes públics?

En aquesta enquesta han votat 473 persones.
Comentaris
Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}{{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't