Osona tornarà a acomiadar l’hivern i la gastronomia de l’època de fred amb les Jornades Gastronòmiques de l’Escudella i la Carn d’Olla. El Gremi d’Hostaleria d’Osona torna a preparar aquest esdeveniment i ho fa amb la col·laboració de 9clics.cat, el cercador de comerços d’EL 9 NOU. Menús, visites guiades, tastets i un concurs de fotos són les propostes de les jornades d’enquany, que tindran lloc del 2 al 10 d’abril.
Més de 25 restaurants de la comarca d’Osona oferiran durant aquests dies menús relacionats amb l’escudella i la carn d’olla, des dels plats tradicionals fins a propostes més experimentals com poden ser el carpaccio de pilota de carn d’olla, els canelons de col farcits de carn d’olla o el calamar farcit de carn d’olla.
Durant les jornades també s’organitzaran visites turístiques per la ciutat de Vic amb una durada de 50 minuts. Tindran lloc el dissabte 9 d’abril a les 10.30 i a les 17.15. Un cop acabada la visita, a les instal·lacions de l’Oficina de Turisme es podrà veure un showcooking d’escudella i carn d’olla i es farà un tastet. Cal reservar l’activitat amb antelació a turisme@vic.cat. El preu és de 5 euros.
Al seu torn, el cercador 9clics.cat ofereix les fitxes dels restaurants al seu portal de restauració i també proposa un concurs fotogràfic via Twitter (@9clics) durant les jornades. La millor foto que els participants pengin a les xarxes tindrà premi: un sopar per a dues persones en un dels restaurants del Gremi d’Hostaleria.
{{ comment.text }}