EN DIRECTE EL 9 TV
EN DIRECTE EL 9 FM

Èxit en la primera edició de l’Unirun

Diumenge 8 de març a les nou del matí es va donar el tret de sortida a la primera Unirun. 2.500 estudiants de les 12 universitats catalanes es van concentrar al Parc del Fòrum de Barcelona per recórrer els 6’7 quilòmetres de recorregut en un dia assolellat.

12/03/2015

El vencedor de la prova va ser Albert Nogueras de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC), amb un temps de 21:05. La primera classificada va ser la corredora de la Universitat de Barcelona, Jèssica Bonet (26:09).

Pel que representa als corredors de la UVic, el més ràpid va ser Víctor Anula (24:01) “En un principi no em vaig plantejar quedar primer de la Universitat, però benvolgut sigui”. Victor, estudiant de 4rt de CAFE va declarar al final de la cursa que es respirava un gran ambient, amb molta gent universitària i que es va endur una gran sorpresa sobre com ha sortit aquesta primera Unirun. Per acabar, Victor explica com a anècdota que “el dia anterior vaig anar als Pirineus a fer cim al Puigmal amb un amic, vaig arribar tard a casa i vaig dormir 4 hores i escaig. En aixecar-me al matí vaig estar a punt de no anar-hi, sort que tinc el privilegi de tenir bons amics que saben animar-te i treure’t del llit encara que no tinguis ganes.” Victor també confirma que repetirà l’any vinent.

La primera classificada de la Universitat de Vic va ser Cristina Silva (29:39), estudiant de 4rt de Biotecnologia. “Abans de la cursa s’hi respirava un ambient de nervis entre tots els estudiants perquè tot sortís genial i perfecte”. La Cristina troba que seria més adient fer la cursa més llarga ja que “et quedes amb ganes de més sensacions”.

La Cristina, a l’ igual que el Victor, també repetirà l’any que ve i espera que hi hagi més participació femenina. Finalment, afegir que la UB es va proclamar com a vencedora absoluta i de la categoria femenina, i la UPC va ser la guanyadora en la categoria masculina.