Nota de premsa de Frances Altarriba Consulting
“L’empresari i assessor manlleuenc del món del pa, Francesc Altarriba, és un dels ponents convidats pel Saló Gallec de la Gastronomia i el Turisme Xantar 2011, que se celebrarà del 2 al 6 de febrer al recinte firal Expourense (Ourense, Galícia).
Amb una ponència que porta per nom “Potenciar els equips de sala: El Pannier”, la qual impartirà el divendres dia 4 a l’Aula Gastronòmica de la fira per a un públic professional, Francesc Altarriba presentará als assistents la figura del Pannier com a especialista que, en base als seus coneixements, ha d’oferir el pa en les millors condicions de qualitat i presentació per ser consumit.
A banda d’aquest nou rol professional, Altarriba farà una pinzellada a la resta de puntals que sustenten, juntament amb aquest especialista, la nova cultura del pa avalada des dels sectors més innovadors del mercat.
Aquests passen per fabricar producte de qualitat, tenir equipament i un lloc diferent en els locals gastronòmics ocupant l’office de servei– i, en conseqüència, treient el pa de la cuina– potenciant els equips de sala i, com no, disposar d’un mètode de funcionament establert, fins ara inexistent.
Per consolidar aquest darrer puntal, Altarriba promou el mètode QS (Quality System), un sistema que garanteix el treball del pa organitzat i de forma qualitativa a la sala.
Cal apuntar que la figura del Pannier comença a ser realitat en diferents establiments de restauració. En el cas d’Osona, el renovat restaurant El Petricó-La Carmeta ha apostat per la diferenciació i l’especialització també a través del pa, sent el primer local gastronòmic de la comarca on hi opera un Pannier.”
{{ comment.text }}