Edició Osona i Ripollès

Tria la teva edició predeterminada

Edició Vallès Oriental

Les Masies de Roda farà una sala polivalent al costat de l’ajuntament

El nou equipament es començarà a construir a principis d’abril.

  • El 9 Nou
  • 27/03/2015 | 16:51

Les Masies de Roda comptarà aviat amb una nova sala polivalent. A partir de l’1 d’abril començaran les obres de construcció del nou equipament, que s’ubicarà en un terreny situat al flanc nord de l’ajuntament. L’alcalde, Ramon Isern, explica que la idea del nou espai va sorgir pel fet que “no hi ha cap barri, ni l’Ajuntament, que tingui un espai cobert” per fer-hi festes o activitats culturals i de lleure sota aixopluc “si fa mal temps”. En nombroses ocasions “hem de llogar” una carpa i tot i així comenta que no es garanteix “que no es mullin”.

La construcció de la sala polivalent es farà en tres fases. La primera és la que s’iniciarà el mes vinent i que consistirà a fer la carcassa, “els fonaments, les parets, les portes i la teulada”. En aquest cas les intervencions duraran cinc mesos, de manera que es preveu que estiguin enllestides al setembre. L’edifici tindrà una planta rectangular d’unes dimensions aproximades de 16 per 35 metres. Segons l’alcalde, serà un edifici d’una planta amb un escenari al fons amb una capacitat per a 250 persones. A més comptarà amb algunes sales més petites per a les entitats del poble que tindran “una paret retràctil” per ampliar-les o dividir-les en funció de l’activitat. Aquesta primera fase té un cost de 331.677 euros, ja que l’empresa Voracys, SL, de Sant Cugat del Vallès, a qui s’ha adjudicat l’obra, ha presentat una rebaixa de 6.000 euros respecte a l’import inicial. El finançament d’aquesta fase es farà a través de fons propis –uns 200.000 euros aproximadament– i per a la resta a través d’un crèdit amb la Diputació de Barcelona.

Pel que fa a la segona fase serà per fer “els dintres” i la tercera per a equipaments. Segons l’alcalde, un cop acabada la primera fase la idea és poder fer-hi activitats.
Segons Isern, la façana del nou edifici ja “fa anys que està dissenyada” amb la idea que “segueixi la línia” del nou ajuntament i la llar d’infants, que estaran al costat, de manera que l’ha fet el mateix arquitecte.

Comentaris

Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}
    {{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fer un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per a fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't

Digues la teva

Fes-nos arribar suggeriments, notícies, esmenes...

Esmenes
Fotografies
Cartes al director
Altres
Puja un fitxer

El formulari s'ha enviat correctament. Moltes gràcies.