Nota de premsa de l’Escola d’Hostaleria d’Osona
“Ja fa dos anys que l’escola va iniciar aquest tipus de formació. Aquests cursos van adreçats als amants de la cuina i de la gastronomia. Són monogràfics en què durant tres sessions es treballen plats relacionats amb un producte o amb un tipus de cuina concreta.
Un exemple n’és l’elaboració d’arrossos, la cuina de Nadal , pastisseria fàcil… Són impartits pels mateixos professors de l’Escola que a més de ser experts en cuina coneixen abastament el món de l’ensenyament i la manera de transmetre els seus coneixements.
En l’edició d’aquest any s’ha registrat la inscripció de persones d’arreu de la comarca i no específicament relacionades amb el món de la cuina professional. L’acollida ha estat molt bona. En aquests moments hi ha un nombre important de persones inscrites en els diversos cursos proposats.
Aquest és el primer curs del cicle d’enguany que continuarà amb altres sessions dedicades a la cuina de Nadal, l’elaboració de Mones de Pasqua, cuina vegetariana…”
{{ comment.text }}