Edició Osona i Ripollès

Tria la teva edició predeterminada

Edició Vallès Oriental

L’Escola d’Hostaleria d’Osona enceta el cicle de cursos de cuina

Van arrencar aquest dilluns amb tècniques de treball de productes en cru, com ara, tàrtars, sushis, marinats i ceviches.

  • El 9 Nou
  • 10/11/2010 | 17:43
  • 0

Nota de premsa de l’Escola d’Hostaleria d’Osona

“Ja fa dos anys que l’escola va iniciar aquest tipus de formació. Aquests cursos van adreçats als amants de la cuina i de la gastronomia. Són monogràfics en què durant tres sessions es treballen plats relacionats amb un producte o amb un tipus de cuina concreta.

Un exemple n’és l’elaboració d’arrossos, la cuina de Nadal , pastisseria fàcil… Són impartits pels mateixos professors de l’Escola que a més de ser experts en cuina coneixen abastament el món de l’ensenyament i la manera de transmetre els seus coneixements.

En l’edició d’aquest any s’ha registrat la inscripció de persones d’arreu de la comarca i no específicament relacionades amb el món de la cuina professional. L’acollida ha estat molt bona. En aquests moments hi ha un nombre important de persones inscrites en els diversos cursos proposats.

Aquest és el primer curs del cicle d’enguany que continuarà amb altres sessions dedicades a la cuina de Nadal, l’elaboració de Mones de Pasqua, cuina vegetariana…”

Comentaris

Els comentaris estan tancats.

Digues la teva

Fes-nos arribar suggeriments, notícies, esmenes...

Esmenes
Fotografies
Cartes al director
Altres
Puja un fitxer

El formulari s'ha enviat correctament. Moltes gràcies.