Jubany, en una entrevista a ‘La terrassa’, va dir que l’acord amb l’hotel andorrà és una molt bona solució perquè el seu equip, “que és del que més podem presumir”, pugui mantenir l’activitat durant tot l’any.
“A l’hivern no es fan casaments i el volum de feina baixa. Traslladar aquest personal a Andorra permetrà que mantingui l’activitat, i això ens anirà molt bé”. No hi haurà la marca Can Jubany, però sí la seva carta, barrejada també amb cuina tradicional.
Per a les temporades d’estiu, el també cuiner i amic Carles Gaig n’agafarà el relleu. La intenció és arrencar l’experiència just abans del pont de la Puríssima, quan Andorra ja viurà plenament immersa en la temporada d’esquí.
D’altra banda, el proper 17 d’octubre Jubany se’n torna als Estats Units per participar en una altra classe magistral a la Universitat de Harvard. Aprofitarà el viatge per passar també per Xicago, a conèixer el que es considera quart millor restaurant el món, “a veure si aprenem alguna cosa”.
Aquest dijous, Nandu Jubany és el protagonista del primer programa de ‘Caçadors de bolets’, que torna a la graella de TV3. Precisament, a l’entrevista a ‘La terrassa’ explicava que de moment la temporada no ha començat gaire bé: “Estava acostumat que molta gent me n’oferís; ara m’estic trobant que sóc jo qui truco als que sé que en cullen, a veure si han trobat alguna cosa”.
{{ comment.text }}