Nota de premsa de la Fundació Osona Gastronomia
“Per segon any consecutiu s’han començat les activitats previstes dins del projecte “ La paella pel mànec “. Aquest projecte tée com a objectiu la millora dels hàbits alimentaris per els infants, i està organitzat per La Fundació Osona Gastronomia i l’Escola d’Hostaleria d’Osona.
Aquest any Tona i Vic son els municipis escollits per que algunes de les seves escoles participin en el projecte.
El passat 19 de gener es va celebrar la primera de les activitats del projecte que es duen a terme a les escoles amb els alumnes de primària. Professionals de la Fundació Osona Gastronomia i professors de l’Escola d’Hostaleria, varen fer una xerrada teòrica explicant la Piràmide Alimentària, en la que els alumnes de L’Escola Vedruna van ser partícips en tot moment.
Aquesta activitat tindrà continuïtat el 10 de febrer amb la visita dels nens al recinte de l’Escola Hostaleria d’Osona, on hi portaran a terme tallers de cuina i de tast de productes.
Aquest dimecres 26 de gener tocava el torn a la ciutat de Vic, en concret a L’Escola Guillem de Montrodon i als seus alumnes de segon de primària.”
{{ comment.text }}