EN DIRECTE EL 9 TV
EN DIRECTE EL 9 FM

Alcaldes i alcaldesses d’Osona i el Ripollès signen el decret de suport al Referèndum

Alguns ho han fet amb el suport dels grups de l’oposició

Diversos alcaldes i alcaldesses d’Osona, el Ripollès, el Moianès i el Lluçanès han signat aquest dijous el decret de suport al Referèndum convocat per l’1 d’octubre. El més matiner ha estat l’alcalde de Prats de Lluçanès, Isaac Peraire (ERC). També ho han fet a primera hora l’alcaldessa de Sant Quirze, Rosa Vestit (PDeCAT), l’alcalde de Sant Vicenç de Torelló, Èric Sibina (ERC) o l’alcaldessa d’Alpens, Montse Barniol (GDA-AM). Alguns ho han fet acompanyats de regidors dels seus equips de govern i també de l’oposició. L’alcalde de Manlleu, Àlex Garrido (ERC), l’ha signat digitalment i al vespre han repetit l’escena amb més regidors.

A mig matí l’alcaldessa de Vic, Anna Erra (PDeCAT) també ho feia acompanyada de diversos regidors del govern, de Marc Barnolas (Capgirem Vic) i de Joan Ballana (ERC-Som Vic) i altres regidors d’ERC.

L’alcalde de Ripoll, Jordi Munell (PDeCAT) ha signat cap a la 1 del migdia i l’alcalde de Planoles, Enric Gràcia (PDeCAT) al matí, com també l’alcaldessa de Vallfogona, Carme Freixa (ERC), l’alcalde de Molló, Pep Coma (PDeCAT) i el de Campelles, Joan Dordas (ERC). També han signat els alcaldes d’ERC de Les Llosses, David Serrat, i la de Pardines, Núria Pérez.

També ha signat l’alcalde de Tavèrnoles, Carles Banús (PDeCAT), el d’Orís, Arnau Basco (PDeCAT), el de Lluçà, Joan Carles Solé (Fem Poble), l’alcaldessa de Viladrau, Margarida Feliu (ERC), l’alcalde de Calldetenes, Marc Verdaguer (PDeCAT), l’alcalde de Gurb, Joan Roca (PDeCAT), el de Torelló, Santi Vivet, el de Taradell, Lluís Verdaguer (PDeCAT), el de Folgueroles, Carles Baronet (PDeCAT), l’alcaldessa de Montesquiu, Elisabet Ferreres (ERC) i Joan Manuel Claveria d’Espinelves, també d’ERC.

Al Moianès han signat l’alcalde de Moià, Dionís Guiteras (ERC), el de Collsuspina, Oriol Batlló (ERC) i l’alcaldessa de Sant Quirze Safaja, Anna Guixà (PDeCAT).

Llista dels municipis d’Osona que han signat: Alpens, Balenyà, El Brull, Calldetenes, Espinelves, L’Esquirol, Folgueroles, Gurb, Malla, Manlleu, Les Masies de Roda, Lluçà, Montesquiu, Olost, Orís, Oristà, Perafita, Prats de Lluçanès, Roda de Ter, Rupit i Pruit, Sant Bartomeu del Grau, Sant Boi de Lluçanès, Sant Hipòlit de Voltregà, Sant Julià de Vilatorta, Sant Pere de Torelló, Sant Quirze de Besora, Sant Sadurní d’Osormort, Sant Vicenç de Torelló, Santa Cecília de Voltregà, Santa Eulàlia de Riuprimer, Seva, Taradell, Tavèrnoles, Tavertet, Torelló, Vic i Viladrau.

Llista dels municipis del Ripollès que han signat: Campdevànol, Campelles, Camprodon, Gombrèn, Llanars, Les Llosses, Molló, Ogassa, Pardines, Planoles, Queralbs, Ribes de Freser, Ripoll, Sant Joan de les Abadesses, Sant Pau de Segúries, Vallfogona, Vilallonga de Ter i Toses.

Llista dels municipis del Moianès: Collsuspina, Moià i Sant Quirze Safaja.

LA PREGUNTA

Està d’acord que els ajuntaments incorporin l’ús del català als requisits per adjudicar contractes públics?

En aquesta enquesta han votat 133 persones.
Comentaris
Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}{{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't