EN DIRECTE EL 9 TV
EN DIRECTE EL 9 FM

Aturada general al Ripollès

La majoria d’empreses i institucions del Ripollès han alterat la seva activitat aquest matí, afegint-se així a l’aturada general de […]


03/10/2017
Ripoll

La majoria d’empreses i institucions del Ripollès han alterat la seva activitat aquest matí, afegint-se així a l’aturada general de país. Les concentracions han estat massives a Ripoll. La tractorada i marxa pacífica començava a l’hotel la Solana a les 11 del matí ha seguit per la C-17 dirigint-se a la plaça de l’ajuntament. Centenars de civils han avançat a pas lent darrere els tractors, cotxes, bicicletes i patinets amb pancartes reivindicatives i cants contra la violència. Per aquest motiu el trànsit en aquesta via s’ha vist afectat bona part del matí. Com a curiositats, hi ha hagut una parada davant el supermercat Lidl de Ripoll, que avui ha obert les portes amb normalitat i la gentada ha proposat als treballadors afegir-se a la marxa. Arribats a la plaça de l’ajuntament, la manifestació s’ha unit a la concentració de gent que alhora havia baixat des de Campdevànol, també a peu i seguint el mateix mètode. A la concentració s’han llegit manifestos i s’han fet parlaments. Durant el matí, a la plaça de la Llibertat s’ha fet un taller de pancartes amb lemes que es mostraran a la concentració convocada per aquesta tarda en rebuig dels fets violents de diumenge 1 d’octubre i a favor de les llibertats i els drets humans.
A altres punts del Ripollès, la carretera C38 de Coll d’Ares ha estat tallada al transit des de les 8 del matí. A Molló el seguiment de la vaga ha estat del 100%. Ha tancat l’ajuntament, les botigues, restaurants i els pagesos, que han dut els tractors al pas fronterer, no treballaven. A les cinc de la tarda s’ha obert a carretera amb el cant dels segadors.

 

Fotogaleria de les concentracions al Ripollès

LA PREGUNTA

Veu bé l’avançament electoral a Catalunya?

En aquesta enquesta han votat 867 persones.
Comentaris
Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}{{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't