EN DIRECTE EL 9 TV
EN DIRECTE EL 9 FM

Calldetenes no llença la tovallola amb la Font d’en Titus

L’última sentència en l’etern conflicte entre Sant Julià de Vilatorta i Calldetenes per la urbanització de la Font d’en Titus avala que Sant Julià no ha de pagar a Calldetenes, tal com reclama aquest darrer ajuntament.

Des de Sant Julià creuen que la resolució marca un abans i un després en el litigi, però Calldetenes no llença la tovallola. Els alcaldes de Calldetenes i Sant Julià fan una lectura diferent de la darrera sentència en el liltigi obert des de fa vint anys entre els dos ajuntaments per l’urbanització de la Font d’en Titus. El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya ha desestimat la pretensió de l’ajuntament de Calldetenes de percebre una compensació econòmica.

La Font d’en Titus ara pertany a Sant Julià, però Calldetenes considera que hauria de cobrar 400.000 euros en concepte dels serveis prestats i no cobrats entre l’any 1995 i l’any 2000. El 1995, un decret de la Generalitat va establir que la urbanització passava de Calldetenes a Sant Julià, però després va ser anul·lat i no se’n va dictar un de definitiu fins l’any 2000. Tot i l’última sentència del TSJ, l’alcalde de Calldetenes no ho veu tot perdut perquè falta per resoldre’s un altre contenciós, basat en l’anomenat informe Bassaganya, que va quantificar en 650.000 euros la factura que Sant Julià havia de pagar a Calldetenes.

Al programa Angle Obert d’El 9 TV, l’alcalde de Sant Julià apostava per una última negociació amb Calldetenes, si aquest accepta la sentència, per tancar definitivament el conflicte. Però l’alcalde de Calldetenes considera que la via del diàleg està esgotada perquè l’acord és impossible, i que la solució s’ha de fiar a la justícia.

LA PREGUNTA

Creu que Pedro Sánchez ha de dimitir?

Comentaris
Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}{{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't