EN DIRECTE EL 9 TV
EN DIRECTE EL 9 FM

Capgirem Vic demana vetar la participació de Plataforma Vigatana

L’assamblea Capgirem Vic demana al govern d’Anna Erra que deixi de convocar Plataforma Vigatana en les reunions de treball habitual. També demana a la resta de forces polítiques que es posicionin


21/02/2017
Vic

L’assemblea de Capgirem Vic ha demanat a l’equip de govern de l’Ajuntament a no convidar a més reunions, quan no siguin estrictament obligats per llei, al grup de Plataforma Vigatana.

Capgirem Vic ha pres aquesta decisió per tal de denunciar l’actitud “més que cordial”, segons ells, que el govern i la resta de forces polítiques tenen amb el regidor Josep Anglada. En un comunicat titllen al regidor de Plataforma Vigatana de tenir una ideologia “racista, xenòfoba, homòfoba i misògina”.

D’aquesta manera, Capgirem Vic diu que el govern mai no hauria de convidar el feixisme a participar d’espais de debat polític, tret dels espais que obligui la llei com ara Juntes de Portaveu, Plens o Comissions Informatives.

Plataforma Vigatana ha replicat també en un comunicat on reivindiquen el seu dret a ser presents a totes les reunions. En segon lloc han manifestat que no tenen cap dubte que l’alcaldesa Anna Erra actuarà amb “sentit i seny” i no farà cas als “plantejaments antidemocràtics dels antisistemes de Capgirem Vic”. Per últim, Plataforma Vigatana ha volgut recordar que “totes les opcions votades pels ciutadans dins de la democràcia són legítimes i mereixen el mateix respecte”.

LA PREGUNTA

Creu que Pedro Sánchez ha de dimitir?

En aquesta enquesta han votat 90 persones.
Comentaris
Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}{{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't