EN DIRECTE EL 9 TV
EN DIRECTE EL 9 FM

Carta dels fills de Joan Coma als presos polítics

‘Sabem que el dolor que els grans senten per aquesta situació és immens, però el nostre, com a nens que som, encara és més gran’

El 9 Nou
08/01/2018
Vic

Els fills de Laia Canal i Joan Coma, regidor de Capgirem Vic a l’Ajuntament, han escrit una carta als quatre presos polítics que continuen a la presó. Es diuen Lluc i Joana i tenen 5 i 3 anys, exactament igual que els fills d’Oriol Junqueras. Al text, recorden el dolor que van sentir la nit que el seu pare va passar detingut a l’Audiència Nacional.

Podeu llegir la carta a continuació. Aquestes en són algunes frases:

“No entenem per què esteu tancats a la presó, però la veritat és que preferim no entendre-ho. Pensem molt en els vostres fills, que podrien ser els nostres amics”

“Per sort, ningú ens ha ensenyat a odiar. Així, per molt que aquells policies dolents van venir a Catalunya per robar-nos urnes i intimidar-nos, o que la injustícia de l’actual Estat espanyol s’hi esforci, no ens faran odiar”

“Nosaltres us prometem que farem els possibles perquè passi el que passi, continuarem creixent estimant, perquè sabem que no hi ha presó que pugui tancar allò que un sent. Si ploreu, com nosaltres fem tot sovint, penseu que plorar no és més, ni menys, que un reflex d’allò que més humans ens fa: la vulnerabilitat”

 

 

LA PREGUNTA

Creu que Pedro Sánchez ha de dimitir?

Comentaris
Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}{{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't