EN DIRECTE EL 9 TV
EN DIRECTE EL 9 FM

El CDR de Sant Julià rebateja la plaça Marquès de la Quadra

Han posat una cartolina damunt la placa i ara hi diu ‘Plaça de l’1 d’octubre de 2017’

El 9 Nou
01/10/2018
Sant Julià de Vilatorta

Ja feia uns mesos que el CDR de Sant Julià de Vilatorta recollia signatures per demanar al consistori que canviï el nom de la cèntrica plaça Marquès de la Quadra, on hi ha l’edifici de l’Ajuntament, per la plaça de l’1 d’octubre de 2017. Aquest matí, coincidint amb el primer aniversari del referèndum, el Comitè de Defensa de la República ha entregat finalment la petició formal acompanyada de gairebé 900 signatures de veïns i veïnes. A més a més, s’ha col·locat una cartolina amb el mateix disseny damunt la placa oficial.

Tal com s’ha posat de manifest en diversos plens municipals, el consistori vol batejar un espai del poble amb aquest nom i s’ha creat una comissió específica per aconseguir-ho, però en el fet que sigui la plaça Marquès de la Quadra hi veu dificultats, ja que diversos veïns haurien de canviar les dades del seu domicili. L’alcalde, Joan Carles Rodríguez, apunta també que “treballem entre tots perquè arribi un 14 d’abril, el dia que la República es faci efectiva, vigent i brilli com el sol. Aleshores potser sí que la plaça de l’Ajuntament mereixerà canviar de nom”.

En aquesta plaça hi ha l’Aula de Cultura de Sant Julià, el punt que va exercir de col·legi electoral l’1-O i on es van concentrar desenes de persones des del dia anterior.

LA PREGUNTA

Veu bé l’avançament electoral a Catalunya?

En aquesta enquesta han votat 859 persones.
Comentaris
Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}{{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't