EN DIRECTE EL 9 TV
EN DIRECTE EL 9 FM

El Consell Comarcal d’Osona aprova un pressupost de 23,9 milions d’euros per al 2017

Dels 23,9 milions del pressupost del 2017, el que significa un 11,2 per cent d’increment respecte el d’aquest any, en destaca el capítol d’inversion


24/12/2016
Osona

Els dos consellers de la CUP, els únics a l’oposició, van abstenir-se perquè troben a faltar pressió des de l’ens comarcal a les instàncies superiors per fer canviar les polítiques socials i ambientals. Amb tot, des del govern comarcal asseguren que el pressupost recull totes les sensibilitats d’un executiu format per Convergència, Esquerra, PSC i independents.

Es preveuen ajuts d’europeus de dos programes, Feder i Risk3, per valor d’un milió 600 mil euros. De totes maneres, no se sabrà si disposen del finançament fins a principis d’any. De la resta del capítol d’inversions, destaquen els 407.000 euros per instal·lar els filtres de carbó actiu de la potabilitzadora d’Osona nord, 150.000 euros per als sistemes de telegestió d’edificis públics i 100.000 euros més per l’aplicació de l’administració electrònica.

També creix el capítol de personal. Entre d’altres figures es crearà la plaça del cap de recursos humans per gestionar una plantilla d’un centenar de treballadors, entre el consell comarcal i organisme adherits, així com la gestió dels programes del soc que suposen un moviment anual de 40 contractes temporals. El capítol de persona s’enfila gairebé als 2’9 milions, el que representa un 16% del pressupost. Més enllà del pressupost, el ple també va aprovar definitivament el projecte per connectar Sant Pere de Torelló amb la potabilitzadora d’Osona nord, la qual cosa permetrà resoldre els problemes de sequera que aquest municipi pateix a l’estiu.

 

LA PREGUNTA

Veu bé l’avançament electoral a Catalunya?

En aquesta enquesta han votat 879 persones.
Comentaris
Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}{{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't