EN DIRECTE EL 9 TV
EN DIRECTE EL 9 FM

El govern de Manlleu tomba les al·legacions de la CUP als pressupostos

Les al·legacions es van desestimar amb els vots a favor dels grups del govern, les abstencions de Convergència i Iniciativa i el vot contrari de la CUP

El ple de Manlleu va desestimar aquest dimarts les al·legacions que ha presentat la CUP al pressupost d’aquest 2017, aprovat al ple del 20 de desembre. Els cupaires consideren que dos impostos s’han sobredimensionat per poder quadrar el pressupost i consideren que no és real la previsió d’ingressos. Proposen compensar-ho reduint el sou dels electes.

La CUP ha fet ús del seu dret a presentar al·legacions al pressupost després que no hagin pogut participar en la seva elaboració com haguessin volgut i perquè no comparteixen la previsió d’ingressos. Lamenten que el govern hagi entrat el debat de les esmenes per la via d’urgència, evitant així el debat previ en la corresponent comissió. Per a ells, l’increment de la previsió d’ingressos en la plusvàlua, 245.000 euros més alta que el 2016, i el de les construccions, instal·lacions i obres, creixen un 150%, no són reals. Plantegen compensar-ho amb una reducció de sous i retribucions als regidors.

 

 

LA PREGUNTA

Veu bé l’avançament electoral a Catalunya?

En aquesta enquesta han votat 867 persones.
Comentaris
Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}{{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't