EN DIRECTE EL 9 TV
EN DIRECTE EL 9 FM

El mercat de Calldetenes, qüestionat

Només l’alcalde, Marc Verdaguer, i el regidor de Joventut, Roger Pradell, van donar suport a la proposta de canviar l’emplaçament del mercat dels diumenges que es votava aquest dimarts al ple de Calldetenes

El mercat setmanal dels diumenges de Calldetenes està crispant l’ambient al poble. D’una banda, els veïns estan tips de les molèsties que genera el mercat, sovint a causa de l’incivisme dels mateixos marxants, i de l’altra els botiguers veuen el mercat com un dels principals exponents del dinamisme comercial. Aquest dimarts, el ple votava una proposta de canvi d’emplaçament i l’alcalde es va quedar pràcticament sol defensant-la.

La regidora de Comerç es va abstenir i la resta del govern, quatre regidors de Convergència i els dos Poble en marxa CUP, van votar-hi en contra al costat dels dos regidors d’Esquerra. La votació arribava després d’un debat on es van fer evidents les diferències en el sí del govern. Esquerra volia esmenar el punt per tal que es fes un estudi global sobre l’impacte del mercat a partir del qual es prenguessin les mesures oportunes, però no compartien la proposta d’emplaçament que ja hi havia a l’ordre del dia.

El punt arribava al ple després que en les darreres setmanes hagin entrat a l’ajuntament dues instàncies totalment oposades. Els veïns, tips de patir el mercat i l’incivisme dels marxants cada diumenge, i els comerciants, defensant la continuïtat del mercat al centre per garantir el dinamisme comercial a Calldetenes. El malestar es va fer evident al final del ple quan es va donar la paraula al públic, entre el que tan hi havia veïns com botiguers.

 

LA PREGUNTA

Està d’acord que els ajuntaments incorporin l’ús del català als requisits per adjudicar contractes públics?

Comentaris
Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}{{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't