EN DIRECTE EL 9 TV
EN DIRECTE EL 9 FM

El ple de Vic aprovarà avui el pressupost i les ordenances fiscals

Vic per a Tots hi donarà suport després d’haver aconseguit incloure diverses modificacions. El ple es podrà seguir en directe per EL 9 TV i www.el9tv.com


26/10/2016

Vic aprovarà aquest dimecres el pressupost i les ordenances fiscals per a l’any 2017. Ho farà amb el suport, com a mínim, de Vic per a Tots, i això permetrà que s’aprovin en un mes d’octubre, una antelació poc habitual a Vic. Segons ha destacat l’Ajuntament en un comunicat, això demostra la voluntat de l’equip de govern “d’emmotllar-se i treballar conjuntament amb la resta de grups polítics pel bé de la ciutat”. Entre les línies que defineixen el pressupost i les ordenances fiscals hi ha les de foment de l’ocupació, l’aposta pel comerç i la rebaixa d’impostos com l’IAE i l’IBI rural.
Des de Vic per a Tots s’han compromès a donar suport al pressupost i les ordenances després que se’ls hagin acceptat una vintena de propostes, entre les quals destaquen els ajuts fiscals per als comerços que obren les portes a la ciutat de Vic durant el primer any o la tarifació social a l’escola de música. En el pressupost, per exemple, han incorporat una inversió a l’alberg social, una actuació al parc de la Noguera i una altra al Puig dels Jueus.

LA PREGUNTA

Creu que Pedro Sánchez ha de dimitir?

En aquesta enquesta han votat 58 persones.
Comentaris
Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}{{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't